kądziel Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Witam Mam problem , który polega na tym , ze scrool w mojej myszce nie działa. Przyczyną tego kłopotu jest coś co pokaże na zdjęciu :) W zaznaczonym miejscu jest przecięcie , lecz nie w tym miejscu gdzie jest pokazane na zdjęciu. Zdjęcie jest trochę stare ale problem aktualne. Wiem , że to przecięcie jest problemem bo osoba od , której kupowałem mi to powiedziała i teraz trzeba to naprawić. Ale jak ? Z tym pytaniem się do was skierowałem :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Krótko mówiąc : tam jest przecięcie :x Jak je połączyć. Jakieś pomysły ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=76645 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...