sygitius Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Witam Pytanie jak w temacie. Kupiłem Core2Duo i Asusa P5W no i muszę to złożyć. Mam pastę Arctic Ceramique juz w domu a Silver przyjdzie niedługo. Teraz pytanie czekac na Silver 5 czy składać na Ceramique. Która będzię lepsza? Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Masz problemy , wysmaruj tym co masz a pozniej polozysz AS5 . Ja tak jechalem na zwyklym silikonie i nie plakalem [; W skrocie AS5 jest lepsza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 AS 5 jest troche lepsza ale jak lubisz ,,babrać,, troche koło proca to raczej odradzam, jak masz ceramiqa to zakładaj przecierz to nie jakis syf :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 AS 5 jest troche lepsza ale jak lubisz ,,babrać,, troche koło proca to raczej odradzam, jak masz ceramiqa to zakładaj przecierz to nie jakis syf :lol:o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Chodzi oto że sygiutus może być troche niedoświadczony w ,,tych sprawach,, (ale zabrzmiało) i przy nakładaniu pasty, a to tu mu gdzieś kapnie i takie tam sprawy, może sie zdarzyc równiez tak że wypłynie troche z pod radiatora i upadnie na mobo, ale dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Chodzi oto że sygiutus może być troche niedoświadczony w ,,tych sprawach,, (ale zabrzmiało) i przy nakładaniu pasty, a to tu mu gdzieś kapnie i takie tam sprawy, może sie zdarzyc równiez tak że wypłynie troche z pod radiatora i upadnie na mobo, ale dobrażeby uwalić mobo pastą trzeba mieć chyba padaczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 ....a ja się dorzuce do szybkiego pytanka. czy coolermaster PTK-001 jest dobrą pastą, czy poprostu jej cena sugeruje pozycję. Mam właśnie taką i MX1 i nie wiem z której skorzystać zakładając chłodZenie na grafę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 ....a ja się dorzuce do szybkiego pytanka. czy coolermaster PTK-001 jest dobrą pastą, czy poprostu jej cena sugeruje pozycję. Mam właśnie taką i MX1 i nie wiem z której skorzystać zakładając chłodZenie na grafę. MX1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...