minpol Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Witam Mam plyte glowna jak w temacie.Karta sieciowa w biosie wlaczona(Mac Lan czy jakos tak,innej opcji odnosnie sieciowki nie znalazlem).Sterowniki zainstalowane z cd mobo-ethernet nvidia.Bo resie kompa w opcjach polaczenia sieciowego wykrywa zainstalowana sieciowke nvidia... i 1394(to firewire).Sprawdzilem ze tylko pakiety sa wysylane i nie odbiera ich.po prostu net nie dziala.Strony sie nie wyswietlaja,gg nie dziala iitd.Wiem ze jest tez programik Ndivia forceware acces manager-instalowalej go i nic.TU prosze was o pomoc albo cos zle instaluje albo trzeba odpowiednia to skonfigurowac o czym nie mam zielonego pojecia.Najlepiej jakby sie wypowidaly osoby ktore maja zainstalowana ta sieciowke.Po prostu chce zeby wszystko pieknie dzialalo przez ta sieciowke i tyle. Z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) A temat o Infinity to trolle zeżarły? :mur: Pół roku na forum i nie potrafisz znaleźć wątku? Może tak się wysilisz i zajrzysz TU! Edytowane 22 Września 2006 przez -Caleb- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...