sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 mam takie pytanie czy jest tu jakis cfaniak i wie skad zassac plytki najlepszego wokalisty na swiecie :) a mianowicie Bruca Dickinsona :) ------------- UP THE IRONS ------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 hehe :) mam troche mp3, ale niestety chu*** jakosc bo tylko 192 kbps :( zaraz topic ten zostanie usuniety, ale zdarzysz przeczytac mysle :) wejdz na DC i tam jest pelno :P aha, nie mam kilku :) mam wszystkie, oprocz 2 utworow z alive in studio a :) BRUCE ROXXUJE!!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Hehehe..jest tu taki jeden, zresztą też Bruce :D Ale czy on wie skąd zassać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Hehehe..jest tu taki jeden, zresztą też Bruce :D Ale czy on wie skąd zassać? ten bruce juz napisal skad zassac :P hehe pozdrawiam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...