Dexter0 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Ellouu Chodzi mi o zmiane Biosu w Radeonie 9500 PRO HIS EXcalibur Moje pytanie wiaże sie na ile jest to bezpieczna operacja czy były przypadki smiertelne Co zmienia wogóle ten mod Dzieki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 A gdzie o tym wyczytałeś? Zapodaj jakiegoś linka albo cuś. Jak na razie to tylko słyszałem o przeróbkach Radeona 9500 bez PRO. Ale o udoskonalaniu wersji PRO z chęcią bym poczytał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Co do tego co daje zmiana to użyj opcji szukaj, to nie boli i daje efekty, a przypadków śmiertelnych chyba ni było, conajwyzej arfekty w grafice. Dokładnie to poczyasz obie jak znajdziesz jakś wątek bo nie chce mi siętu rozpisywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...