Hugster Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Witam. Mam w laptopie karte ATI Radeon X700 i jestem bardzo zadowolony z jej wydajności. Ale mam jedno pytanie - czy można zwiększyć częstotliwość odświeżania monitora? Pracuje na rozdzielczości 1440x900 a odświeżanie to jedynie 60hz :/ --- Pozdrawiam Hugster Edytowane 24 Września 2006 przez Hugster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Bylo juz nie raz, ale Ci odpowiem : nie mozna, to jest max (i standard zarazem) dla wyswietlaczy LCD. O oczy sie nie boj, nie beda bolec a poza tym czemu chcialbys to zmienic. BTW : czlowiek nie rozroznia powyzej chyba 25 czy 30 czy ilus tam klatek na sekunde wiec 60 to i tak duuuzo ponad twoje zdolnosci percepcji. Edytowane 24 Września 2006 przez maSTHa212 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugster Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Fakt, właśnie doczytałem w poście obok że w LCD tego nie zmienie. Dzięki i sory. --- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...