Pageup Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 powiem tak moje osobiste opinie o 3 markach lodowek: liebherr-lodówka nie do zdarcia! ponad 10 lat moj tatus takiej uzywa i nic jej nie jest! ideał! ardo-sam taką mam i ma naprawde dobry stosunek ceny do jakosci 8O nic jej nie dolega ale jakos montazu i uzycia niektorych elementow juz nie ta. whirpool-sprzedaje takie w pewnym duzym sklepie meblowym :] i nawet te z uszkodzeniami obudowy (uszkodzone w transporcie itp) nie wracaja od klientow zepsute. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Wystrzegac sie Amica. Najpierw opinie jakie slyszalem, ze tylko piece i piekarniki potrafia robic, a pozniej potwierdzenie w bublu u mojej babcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beer77 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Miałem kiedyś lodówke Amica gwarancja się skończyła a razem z nią lodówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...