Gość gladiac Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Mam zamiar kupic Samsunga 931C -19" LCD Monitor Glossy Blac,k 1280X1024, 2000:1, 2MS, VGA DVI Jak widac parametry calkiem calkiem :) Monitor ten zostal wybrany do World Cyber Games ,wiec mysle ze do grania powinien nadawac sie bardzo dobrze,zwazywszy na czas odswiezania 2ms!!. Wyczytalem ze dysponuje rowniez nowa technologia fluorestencyjna przy zimnej katodzie,ogolnie poziom odwzorowania kolorow wzrosl do 97%,monitor jest w miare tani bo u mnie kosztuje 319 euro,i choc jestem zainteresowany jego kupnem to chetnie posluchalbym opini kogos kto juz go uzywal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam, może ktoś ma wyrobione jakieś zdanie o tym Samsungu i mógłby się nim podzielić? W media markcie jest on aktualnie w promocji za 999zł. Szukam w miarę uniwersalnego monitora 19", który dość często będzie używany do gier i filmów. Warto się nim zainteresować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izar Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Mam zamiar kupic Samsunga 931C -19" LCD Monitor Glossy Blac,k 1280X1024, 2000:1, 2MS, VGA DVI Jak widac parametry calkiem calkiem :) Monitor ten zostal wybrany do World Cyber Games ,wiec mysle ze do grania powinien nadawac sie bardzo dobrze,zwazywszy na czas odswiezania 2ms!!. Wyczytalem ze dysponuje rowniez nowa technologia fluorestencyjna przy zimnej katodzie,ogolnie poziom odwzorowania kolorow wzrosl do 97%,monitor jest w miare tani bo u mnie kosztuje 319 euro,i choc jestem zainteresowany jego kupnem to chetnie posluchalbym opini kogos kto juz go uzywal! Chcesz kupić monitor do grania a wybierasz kwadrat (1280X1024)? Panoramę bierz Samsunga (1440X900). Przed chwilą grałem więc wiem co mówię. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Chcesz kupić monitor do grania a wybierasz kwadrat (1280X1024)? Panoramę bierz Samsunga (1440X900). Przed chwilą grałem więc wiem co mówię. Pozdrawiam Wiesz przez kilkanascie lat ludzie mieli "kwadraty" CRT i grali....super uzyles argumentacji;] Panorama dla mnie to tylko net i filmy, gry jakos nie przemawiaja do mnie na takiej (gralem na lapq qmpla dziwne uczucie) ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wiesz przez kilkanascie lat ludzie mieli "kwadraty" CRT i grali....super uzyles argumentacji;]przez kilkanascie lat ludzie mieli 4:3 a nie 5:4, szkoda ze nie ma 19" LCD 4:3... Widziałem samsunga 931C z "nowymi" świetlówkami obok samsunga 940FN (MVA) i mimo wszystko 931C odstaje kolorami od zwykłej MVA, ale do gier na pewno będzie n1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...