MaKaR Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 mam takie pytanie jakich dostarczycielów internetu na terenie wrocławia polecacie tak żeby by było tanio w miare i solidnie bo mamy sieć do której mamy podłączone 512 z tele2 i miało być tam gwarantowane 32kb/s a jest qpa to złacze chyba nigdy nie widziało nawet 20 kb/s tele 2 tnie w **ja i mnie to wqrza jakich polecacie najlepiej testoiwanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Słyszałem że Boom jest w miare tani (radiówka) ale co d oszczegółów to ci nie powiem, kumpel ma w planach tego booma le jak narazie zgłąsil się, obiecali że przyjdą sprawdzić czy jest w zasięgu ale narazie nie przychodzą bo jest dużo chętnych i jest kolejka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a znasz jaąś storne internetową tego całego booma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 zobacz sobie w korbanku to jest rowniez radiowka www.korbank.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 A mozesz jeszcze zobaczyc na www.expro.pl ale znajac ta firme to bedzie miala drogo, ale zobaczyc mozna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...