kl-damian Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) jaki monitor lcd 19cali polecacie do 1600zl zastosowanie -gry (dosc spokojne) -internet -obrobka foto ogolnie ma byc uniwersalny, jedno czego nie bede robil to ogladal filmow :P siedze 12h na dobe wiec monitor chce dobry, chodzi mi tez o jak najlepszy obraz/kolory, musza tez byc duze konty bo czesto gramy w 2-3osoby Edytowane 24 Września 2006 przez kl-damian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Sony X95FB? Przekątna 19" Matryca MVA Rozdzielczość 1280 x 1024 Plamka 0,297 mm Jasność 300 cd/m2 Kontrast 1500:1 Czas reakcji 8 ms Kąty widzenia 170/170 Paleta 16,7 mln Złącza D-SUB, DVI-D Wyposażenie głośniki, ściana Gwarancja 3 lata "door to door" Cena okolo 1260 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 http://www.mva.pl/forum/viewtopic.php?t=21...22dc8d7414b9f9c nie brmi ciekawie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ostatnio zakupilem Samsunga 193p plus i jestem zadowolony, pomimo tego, ze dzialam chwilowo na zlaczu analogowym. Testowalem go takze na DVI i jakosc mi odpowiadala. Smuzenie glownie przeszkadzalo mi w przegladaniu internetu (tzn. przy przewijaniu strony powolnym), ale przyzwyczailem sie bardzo szybko. A w grach (np FPP) smuzenie nie przeszkadza mi wogole. Jak wreszcie skoncze skladac kompa to podlacze go do DVI i monitorek powinien wtedy pokazac klase. Narazie tak jak mowilem, jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...