rekrut Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Witam i pozdrawiamJestem posiadaczem tej płyty GA-8I915P Duo i zobaczyłem, że na stronie producenta jest nowszy bios. I mam pytanie czy ktoś już z was wymieniał BIOS na tej płycie i czy wszystko było OK i drugie skromne pytanie jak to zrobił. POZDRAWIAM Edytowane 25 Września 2006 przez rekrut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Po pierwsze nie ten dzial. Po drugie dlaczego mialo by nie byc ok? Po trzecie o tym jak zrobic update biosu na forum napisano juz chyba wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qudlaty Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Witam Posiadam niemal identyczną płytę co ty tylko ze GA-8I915P Duo Pro :). Jakies kilka dni temu wgrałem nowszy bios (zmiana z F4 na F6) i zrobiłem to programem @BIOS (znajdziesz go na stronie producenta płyty głównej lub na płycie ze sterownikami dołączonej do płyty głównej). Wszystko odbyło się bez jakich kolwiek niespodzianek, i teraz śmigam na nowszym biosie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...