Crasher Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam! Mam pytanie do posiadaczy tego zestawu. Czy wskaznik naladowania baterii na klawiaturze powinien sie palic caly czas? U mnie sie wogole nie pali. Zapalil sie tylko na chwile jak wcisnalem connect pry pierwszym podlaczeniu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosu001 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 nie jestem użytkownikiem tego zestawu ale z tego co wiem to wskaźnik ten zapala się gdy bateria jest już rozładowana (jak podaje producent zestaw wytrzymuje na jednym komplecie baterii 6miesięcy). Podczas normalnego użytkowania dioda ta nie powinna się palić pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 nie jestem użytkownikiem tego zestawu ale z tego co wiem to wskaźnik ten zapala się gdy bateria jest już rozładowana (jak podaje producent zestaw wytrzymuje na jednym komplecie baterii 6miesięcy). Podczas normalnego użytkowania dioda ta nie powinna się palić pozdro Dzieki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...