CrazyTomHero Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Juz duzo sie pisalo na temat tej pompki ale nie wszystko, jeszcze :) pompka ma wyjscie 17.6mm (na to zaloze waz 16mm) i wejscie 32mm (na to juz nie zaloze 16mm weza) [to wszystko przy nowej ze sklepu] - czy jak zrobie z niej pompke niezatapialna to bede wstanie zalazyc na obie strony waz 16mm ???? (cos takze slyszalem o przejsciowce z tych 32 na 18 ?? - prawda czy falsz)..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 W zestawie z pompka jest nakladka na ten duzy otwor i ona chyba zmniejsza ten przeswit do 18mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cytat W zestawie z pompka jest nakladka na ten duzy otwor i ona chyba zmniejsza ten przeswit do 18mm.THX - duzo wpowiedzi...... a wydawalo mi sie ze ludzie maja ta pompke :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 To jest HAGEN Jesli chcesz przerobic ja na niezatapialna, to obawiam sie, ze ta cala nakladke z wlotem 32mm musisz przykleic, a skoro juz kleisz to mozesz tez przykleic redukcje, na pewno cos odpowiedniego znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cytat To jest HAGEN Jesli chcesz przerobic ja na niezatapialna, to obawiam sie, ze ta cala nakladke z wlotem 32mm musisz przykleic, a skoro juz kleisz to mozesz tez przykleic redukcje, na pewno cos odpowiedniego znajdziesz. pisalem z pamieci :oops: widac bede musial przykleic - o ile bedzie wowczas szczelne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...