Kruger Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam, przegladnolem topicy poswiecone zasilaczom, lecz niestety moja plyta glowna lezy, nie mam dostepu do neta i nie moge przeanalizowac wszystkich za i przeciw dlatego mialebym wielka posbe o zaproponowanie jakiejs oferty na allegro, ktora wystarczyla by na zasilenie x850xt, ausa a7n8x, cdromu i 2 dyskow sata (zeby na to wszystko kabelkow starczylo :)). Przepraszam za klopot i dziekuje z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 A ile chcesz na to wydać pieniędzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruger Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Mayo napisał(a): A ile chcesz na to wydać pieniędzy? wlasnie nie wiem ile trzeba bydac ze miec przyzwoiti zasilacz, nie musi byc super ekstra bajer, byle spelnial te warunki co napisalem i sie nie spalil za rok czy pol :) 150 ew. 200? wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...