grandzu Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam. Mam taki problem, jest sobie neostrada podpięta pod serwerek i udostępniona na 2 inne komputery. I na jednym z nich nie ma możliwości otworzenia pewnej strony www, podczas gdy na kompie udostępniającym i tym drugim, na który net jest udostępniany strona się ładuje bez problemów. Wszystkie inne strony działają a ta jedna nie chce. Robiłem formata. System świeżutki i efekt identyczny. Macie jakieś pomysły? (zależy mi na tej stronie bo osoba która z tego kompa korzysta używa jej do pracy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 To może być wina uprawnień/blokady przez przeglądarke itp. Sprawdź najpierw to ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 sprawdzalem na operze i IE, pozatym skąd po formacie wzięła by się blokada w przeglądarce? (pierwsza rzecz jaka zrobilem po formacie to wejscie na tą stronę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Napisz co to za strona, może brakuje Ci flasha czy javy. Mi też kiedyś po formacie nie działała jedna strona, wystarczyło zainstalować najnowszą wersje flasha. Jak to nie będzie to, to pisz, coś pokombinuje dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Stronka to www.pracuj.pl, problem rozwiązał się mimochodem. Po prostu net juz nie jest udostepniany przez mojego kompa. Kupilem router. Ale dalej mnie ciekawi czemu tak było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...