COCOLUTO Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 ..posiadam w swojej Toshibie wyjscie s-video,,mam kabelek aby podłaczyć laptopa do tv..i klapa...nic nie działa...pomózcie...jak uczyniś aby wszystko hulało... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 a włączyłeś TV we właściwośćiach grafy?? bo jak masz tam wyłączone TV to nic dziwnego że nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COCOLUTO Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 a włączyłeś TV we właściwośćiach grafy?? bo jak masz tam wyłączone TV to nic dziwnego że nie działa .....mów do mnie jeszcze...prosze bardziej prostym jezykiem...czym są grafy?..jak je znależć i gdzie ich szukać...z góry dzieki za odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 grafy (czyt karty graficznej) , wejdź do opcji ekranu w panelu sterowania i poszukaj czegoś co odpowiada ustawieniom wyjścia S-Video albo inaczej wyjścia TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radqu Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 ja mialem toshibe (ale taka sprzed 2 lat), wlasnie przedwczoraj sprzedalem. U mnie dzialalo ok, podlaczalem kabel do TV, przestawialem w telewizorze na odpowiednie ustawienie, a nastepnie przłączalem na laptopie za pomocą klawisza FN i odpowiedniego klawisza chyba F5 (lub gdzies w okolicy) na inny tryb wyswietlacza (na wyswietlaczu pojawialo sie cos w rodzaju menu i mozna bylo wybrac odpowiedni tryb). I byla taka opcja, ze jak chcialem film ogladac to trzeba bylo caly obraz przerzucic na TV, bo jak było TV+Laptop to bylo widac pulpit kompa na telewizorze, ale nie wyswietlalo fimu (był czarny obraz). No ale nie wiem czy teraz w T nie jest inczej pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COCOLUTO Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 ja mialem toshibe (ale taka sprzed 2 lat), wlasnie przedwczoraj sprzedalem. U mnie dzialalo ok, podlaczalem kabel do TV, przestawialem w telewizorze na odpowiednie ustawienie, a nastepnie przłączalem na laptopie za pomocą klawisza FN i odpowiedniego klawisza chyba F5 (lub gdzies w okolicy) na inny tryb wyswietlacza (na wyswietlaczu pojawialo sie cos w rodzaju menu i mozna bylo wybrac odpowiedni tryb). I byla taka opcja, ze jak chcialem film ogladac to trzeba bylo caly obraz przerzucic na TV, bo jak było TV+Laptop to bylo widac pulpit kompa na telewizorze, ale nie wyswietlalo fimu (był czarny obraz). No ale nie wiem czy teraz w T nie jest inczej pozdr ...a na jakim kanale odbiertałes sygnał z laptopa...szukałes sygnału...czy na v1,v2..itd? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radqu Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 nie szukalem napewno, tylko przelacczylem na odpowiedni kanal, ja mialem na starym TV kanal AV, a teraz w nowym video1, video2 (nie pamietam juz dokladnie, a teraz nie jestm w domu), a i podlaczalem przez: S-video (laptop) <-----> czinkcz (czy jak to sie pisze, w TV) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 1. Podłącz kabel do kompa i TV 2. Wlącz TV na AV2 3. W właściowściach ekranu zaznacz opcje "Wymuszanie TV" 4. Res kompa 5. W wlaściowściach ekranu wybierz "klon" i jeżeli chcesz oglądać filmy z laptopa na TV to "1. TV 2. Monitor", jak tylko wyswietlac "normalne rzeczy" to klon i 1. Monitor 2. TV @ radq - problem polegal na tym, ze jezeli dales klon i 1 byl monitor to nie miales obrazu filmu na TV :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COCOLUTO Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 ..A więc jest tak jak mowiłeś nic w toshibie sie nie zmieniło..Fn-F5..ALE JESZCZE CIE POMĘCZE..MIANOWICIE..tv złapał sygnał laptopa..i odbiór z laptopa jest na monitorze ale bez dzwieku..dzwiek słysze w laptopie..a w tv jest obraz bez sygnału...jak to zrobic zeby hulało????? :unsure: [..acha i jeszcze jedno jak uruchomić drugi dysk w laptopie,,,posiadam dwa..na C mam juz full...D jest wiekszy i ma pełna pamiec ale jest tak jakby nie aktywny...pomózcie please!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...