piotrek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 nie jestempewnien czy to tu powinno byc ale co tam w koncu t sprzet nie dzila mi USB w windosie XP, przestalo wykrywac urzadzenia USB (drukarka, Pad). To ejst normalka przyzwyczailem sie do tego bo taka sytuacj powtarza sie ciagle i za kazdym razem zostawiam kompa w serwewisie na kilka dni po czym okazuejs ie ze wyminiaja lyte glone na ten sam model bylo tak jzu conajmiej 3 razy teraz jade 4 raz i nei wiem czy moge zadac: 1 wymiany na inny model 2 zwrotu kasy 3 czy czego tam jeszcze plytka to ABIt KT7 sklep tp ACt w LOdzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Z tego co mi wiadomo jeżeli skorzystasz z rekojmi to maja 14 dni na naprawe badz tez danie takiego samego nowego produktu - czyli nie mozesz (wg prawa ) zadac innego modelu , kasy (jednakże niektórzy sprzedawcy pozwalaja na takie praktyki [co do kasy to raczej nie ] ) , jednakze jeżeli sprzedali ci wadliwy towar[odrazu był uszkodzony ( a w twoim przypadku to tak nie jest bo juz n-ty raz dajesz do servisu ) ] to możesz żadac zwrotu pieniędzy . jeżeli bedziesz miał z nimi jakies problemy (np trzymaja dłużej niz 14 dni ) to poszukaj jakiegos biura praw konsumenta (jakos tak to sie nazywa)- pomoga(najpierw mozesz gosci z servisu "postrzaszyc" takim biurem ) PS sorka za błedy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 tzn wogole byla ona jzu uszkodona od poczatku bo jakkupilem jak i byl wniej system zaintaloany to mi sie gry zawieszaly ale myslalem ze tak jest normalnie (zwykly pc) potem sam zroilem formata i bylo spoko (nie zaintalowame servise packa do VIa bo nei widzialm i sie nei cial ale wydajnosc byla do bani) no ale potem przestalo dzialc usb i wymenili i bylo ok po1 miesiacu sie znowu popsulo i wymeinili i tak w 3 razy lacznie sama plyta glowna jzu byla wymieniana mam tego dosyc pozatym konczy mi sie gwaranja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 z tego co tu piszesz wynika ze miałes system zainstalowany na płycie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...