MaKaR Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 qrde zaczyna mnie to już denerwować po dłużeszej chwili używania kompa tak po 30 czase inaczej zawiesza mi sie komputer przewaz podczas siedzenia w necie o co chodzi dodam że zaczeło sie to podczas sciągania od qmpla z sieci gry i tak juz jest reinstalka widozy nie pomogła zwisy objawiają sie tym że albo komputer kompletnie staje albo wyświetla sie bląd taki na białym tle że jest niebezpicznie mały zasób systemowy i czy chce zamknąc ten lub tamten program albo wyświetla mi sie czarny ekran z zielonymi paskami u góry o co tu qrwa chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 może spróbuj wyciągnąć sieciówke, albo inne pci, sprawdź czy nie masz jakiegoś vira Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 to może być wina sieciówki?? bo jak na poczatku kiedy ją kupiłem to nie chciał mi sie komp czasem odpalić albo modemu i nie widziało albo miałem ciach!ową jakość dziweku qrde musze to sprawdzić ale to dopiero jak se kupie epoxa 8rda+ taam jest seciówka i bede miał wynik czy mam wujową sieciówke czy co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 wirusów nie mam bo zrobiłem specjalenie skanera online mksu zostało pci tam mam tylko modem i seciówke zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 sprawdzic pamiatki tez nie zaszkodzi (tak przez noc) memtest86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 jaki est aders z którego można ściągnąć bo zapomniałem a płytka na której mam to nagrane leży u kolesia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 http://www.memtest86.com/memt30.zip potrzebna dyskietka do installki, potem juz sie jej nie odczyta, tylko z niej mozna bootwac memtesta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 są jeszcze jakieś ine diagnzy ?????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 moze jakis konflikt przerwan siecowka-grafa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...