expi Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Mam problem. Chcę ściągnąc 90-dniowy trial Microsoft Visual Studio 2005 Professional. Gdy już zarejestruje chęć ściągnięcia pliku i klikam na Download wyskakuje okienko pokazujące rozmiary pliku czyli 2 cos giga tak jak powinno być. No to zaczynam ściąganie, a tu klapa. Po sekundzie wyświetla: ściągnięto. I ściąga niecale 2 KB. Co mam zrobić? Muszę to mieć. Mój net to Livebox TP 6 MB. THX za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Spróbuj przez Operę, albo np. Flashgetem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Nie idzie :(. Próbowałem już z IE, Opery i GetRighta... macie jeszcze jakieś propozycje? Adres tego pliku co się nie ściąga to: http://www.microsoft.com/downloads/info.as...ro_90_Trial.img Edytowane 29 Września 2006 przez expi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 DAP 7.2 ściąga. Przynajmniej do ~6 mega, bo dalej mi się nie chce czekać i zobaczyć czy dociągnie do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Dzięki! Z DAP 7.2 poszło. :D Gdyby były jeszcze jakieś problemy to napiszę. Narazie pobrało 240 MB w ok. 10 minut. Transfer to mniej więcej: 675-700 KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 coś kiepsko tym GetRigtem próbowałeś ściągnąć ;) , u mnie poszło za pierwszym podejściem :) na wersji 6.0b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Dzięki wszystkim. Już zakończono ściąganie. Właśnie intaluję Visual Studio 2005 Trial 90-dniowy. Przemekbydgoszcz- niestety moja wersja GetRighta to 5.0 :-| Na przyszłość pobiorę nowszą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...