ramir3z Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Witam! Mam problem z Nokią 6600. Bluetooth nie daje się włączyć (nawet nie da się wejść w aplikację Bluetooth - odrazu się sama zamyka) Najpierw się zawieszał, a póżniej stopniowo coraz trudniej było go włączyć - teraz wcale .. Występuje teraz masakrycznie dużo komunikatów o błędach aplikacji (BTUi, Screensaver, .. itp..) Irda po włączeniu zawiesza się i się nie wyłącza .. gaśnie podświetlenie ekranu, ale cały telefon działa dalej. Robiłem soft i później hard reset .. + format ... nic nie dało .. Sądzę, że trzeba się wybrać do serwisu i zrobić porządek z softem . Czy myślicie, że z BT może być to też być problem softu? Czy też może coś z hardware'u mogło paść? Miał ktoś podobny problem ?? Edytowane 29 Września 2006 przez ramir3z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 nie jestem pewny ale objawy wskazują bardziej na hardware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Tak, to moze byc objaw problemu z oprogramowaniem i ponowne sflashowanie obszaru odpowiedzialnego za bluetooth mogloby pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Jak ja miałem problemy z IR i wyskakiwało mi mase różnych błędów i komunikatów to zrobiłem format. Ale potem musiałem kupić nową karte pamięci bo tamta była zablokowana, naszczęście miała tylko 32mb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...