k2 Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Jak w temacie. fajnie zeby był dostepny w komputroniku [mam spory rabat :lol: ] Która firma jest lepsza WinFast, Creative, Gainward a może Msi. Jak jest z tymi kartami cena/jakość Bo ceny są rózne :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Kumpel kupil ostatnio tego gainwarda i jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Zapraszam na sklep.tweak od reki Gainward GeForce3 Ti/450 TV Golden Sample - mozna go spokojnie pokrecic i chodzi jak Ti500 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Ponoc Gainward calkiem niezle sie kreca :P i sa w miare tanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Winfast i Gainward porównywalne w osiągach i najlepiej przystosowane do kręcenia przy czym gainward z enhanced mode jest troszke lepszy. A creative i msi poprostu dobre solidne i firmowe karty bez zbędnych gówien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Znajomy kupił tego Gainwarda GS i podobno ma wyk*****ście głośny wentyl. Ktoś to potwierdzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Znajomy kupił tego Gainwarda GS i podobno ma wyk*****ście głośny wentyl. Ktoś to potwierdzi ?? Mam go i racja, cholernie głośny, świszczy bym powiedział, to jest najgłośniejszy podzespoł w moim komputerze i dlatego planuje ten wentyl zmienić na jakiś inny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Potwierdzam. Strasznie głośny, ale dla chcącego nic trudnego :) Zawsze można przerobić 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Jak w temacie. fajnie zeby był dostepny w komputroniku [mam spory rabat :lol: ] Która firma jest lepsza WinFast, Creative, Gainward a może Msi. Jak jest z tymi kartami cena/jakość Bo ceny są rózne :roll: JA osobiście polecam creativa lub win fast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 gdze mozna doostac taniej Gf3 ti 200 700zł to troche dużo.... a moze ktoś che odsprzedac? :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 www.pcprojeekt.pl tam masz Ginwarda za 630zl a Ati R8500 za 650zl!!! jest jeszcze Gf4ti4200 za 740zl! (najlepszy wbor) kreci sie do 300/615! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Znajomy kupił tego Gainwarda GS i podobno ma wyk*****ście głośny wentyl. Ktoś to potwierdzi ?? Co do wentyla to święta racja - wyraźnie wybija się z otoczenia, nawet przy wytłumionej obudowie. Pomaga ściągnięcie tej nakładki z napisem Gainward. Problem ten rozwiązałem przez zastosowanie coolera z firmy Cooler Master DP5-6H11 - kupiłem 2 śrubki 3mm nakrętki i w ten sposób go przymocowałem. Nawet nie trzeba było nic przypiłowywać (Gainward Ti500XP GS na procesorze Ti200 - 950zł w MMV). Chłodzenie to jednak nie jest, aż tak dobre jak myślałem bo radiator ma zbyt grubą podstawe i słabo przekazuje ciepło na żeberka, w wyniku czego temperatura spadła w niewielkim stopniu, za to hałas o parę dobrych decybeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 www.pcprojeekt.pl tam masz Ginwarda za 630zl a Ati R8500 za 650zl!!! jest jeszcze Gf4ti4200 za 740zl! (najlepszy wbor) kreci sie do 300/615!Ale z tego co sie orentuje pcprojekt sprzedaje tylko w krakowie. Nie mógł bys kupic mi tam karty i wysłać np za pobraniem... odezwmij sie na priv :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 www.pcprojeekt.pl tam masz Ginwarda za 630zl a Ati R8500 za 650zl!!! jest jeszcze Gf4ti4200 za 740zl! (najlepszy wbor) kreci sie do 300/615! WinFast G-Force 3 Ti200 64MB DDR TV-out 600.00 to z pcprojetu, czy jest to cena z vattem czy netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...