ModdingKing Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Potrzebuje kupić zasiłkę pod moją konfigurację bo w mojej nowej budzie nie mam a Codegena nie chcem wsadzać do nowej budy :) Jaki zasilacz byście poradzili (nie za drogi bo nie starczy na dokonczenie modyfikacji budy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Godnym polecenia jest napewno Chieftec za ok. 200 zł. Update : Zasilacz 360 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Godnym polecenia jest napewno Chieftec za ok. 200 zł. Update : Zasilacz 360 W tani i dobry :D warto :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 gdzie kupic taki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 W siriusie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...