adamlop Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Witam, wiem ze bylo, ale coraz to nowe konstrukcje sie pojawiaja, np ostatnio pentagramy... Pentagram Silent Force PSF 460-P12S za 185zl (podobno to samo co chiefy a12s) Moge takze wykszesac troche ponad 200zl np na Amacrox Frei Erde 400W za 230zl Napalilem sie na chiefteca 450w http://gral.pl/preview/Chieftec/Zasilaczdo...Fan120mm_61.php za 194zl Ale mam watpliwosci czy dostane w tej cenie cos lepszego/cichszego (czytalem ze te chiefy do cichych nie naleza) Konfig w sigu, bede zmienial karte na x1900gt/xt/x1950pro i dysk na 250gb, oczywiscie bede krecil wszystko na maxa. Ten chieftec napewno wystarczy do oc ? Bardzo bylbym wdzieczny o wypowiedz ekspertow. Cena jak pisalem 200zl (juz naprawde max to 250zl) Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Toppower 400W w tej samej cenie jest lepszym wyborem. AA...Grala omijaj z daleka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 hm grala omijaj jezeli chcesz kupic kompa skladanego przez sklep, jak chcesz kupowac pojedyncze czesci to gral jest sklepem jak kazdy inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 hm grala omijaj jezeli chcesz kupic kompa skladanego przez sklep, jak chcesz kupowac pojedyncze czesci to gral jest sklepem jak kazdy inny Kompa mam, takiego jak w sigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...