LukeXE Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Heyka Jakiś czas temu zacząłem tani agregacik dla znajomego z forum XS, dokładniej z Holandii. Układ teoretycznie skończony, w ciągu paru dni zabieram sie za parę przeróbek, więc tempy finalne nie są. Specyfikacja ? Asperka E2134gk, Kayl style evap, dluga ssąca, slhx, cpev, R507/R290 blend, skraplaczyk maly itd itp...elo młodzieżowo ogólnie, miało być tanio. I działający unit 155W grzałka. Póki co układ zrobiony w 60%, stay tunned Edytowane 1 Października 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Całkiem miło to wyglada, jakby kompresor był mniejszy gabarytowo to spoko mógłbyś do tego zrobić jakaś micro obudowe ale chyba taka nie jest planowana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 a no miło a jaka cenka tego cudeńka ? (PW) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Obudowa planowana nie jest, na dniach pokażę innego unita, tym razem w budzie Unseena :) Cenka poszla na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) ale dluga ssaca...... poproisze cene //btw ta moda na cene na pw to po to zeby nie bylo dyskutowania czy jakis inny powod? Edytowane 2 Października 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 //btw ta moda na cene na pw to po to zeby nie bylo dyskutowania czy jakis inny powod? Ya, chodzi o dyskusje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Taaaa, jednak cenka na PW to rzecz dobra. Nie ma to jak czytnie 3 stron ajwajów na temat ceny i dywagacji, że mozna by zrobić taniej na kompresorze z lodówki babci :D Co do układu, to razi mnie biała deska i brak bocznej listwy meblowej :/ Reszta git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Co do układu, to razi mnie biała deska i brak bocznej listwy meblowej :/ Reszta git :) Jak cheapchill to cheapchill farba też kosztuje :D :D ;) ;) Edit: Właśnie tak zauważyłem "Póki co układ zrobiony w 60%, stay tunned" a więc jeszcze 40% przed nami ;) :rolleyes: Edytowane 2 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 a po kij farba, wystarczy odrazu kupic deske z odpowiednią okleina, po drugie obrzeze meblowe drogie nie jest i starcza na 2-3 układy. Może dla Luka to nie problem, ale mnie takie duperele denerwują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 zgrabne ,fajne i tanie ;) prosze cenke na pw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Jutro postaram sie nabic to R402a, jakies wyniki mam nadzieje pokażę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Cenka na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Również prosiłbym o cene na pw. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...