860lacov Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Czy ktoś z was ma qtek'a? W modelu jaki widziałem jest bateria 1050mha i chciałbym się dowiedzieć ile ta bateria trzyma kiedy pisze się smsy i dzwoni. Wg danych producenta to ok 5 dni, ale jeszcze nigdy nie spotkałem się z przypadkieb żeby bateria trzymała tyle ile napisał producent. Prosiłbym żeby ewentualny posiadacz napisał ile mu trzyma bateria i może ewentualnie coś od siebie na temat tego telefonu. :( na większość moich pytań nikt nie potrafi mi odpowiedzieć :( Edytowane 3 Października 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 nie dosc ze w na pc masz windowsa to w komorce tez chcesz? ;) ogolnie widze ze malo mozna na google o nim znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 No cóż :) W każdym razie być może niedługo przesiądę się z windowsa na linuxa (komputer), ale jeszcze nie wiem. Zasadniczo telefon można kupić z 12-sto miesięczną gwarancją więc nie czuje jakichś lęków prócz baterii. Na allegro jedna osoba napisała, że bateria (w używanym) trzyma od 3-5 dni, ale wydaje mi się, że ta wartość dość często jest zaniżana. p.s. Sporo czasu minęło zanim ktoś odpowiedział :) A już traciłem nadzieję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...