Sallinger Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam serdecznie! Co do komputerów jestem raczej zielony i stąd moje pytanie jak wymienić bios na nowszy w moim laptopie? Zaznaczam, że mam już takowy sciągnięty ze strony producenta, ale nie wiem co dalej... Z góry dziękuję za ewentualne porady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 moja porada jest - jezeli nie musisz tego robic to nie rob tego, teraz pytanie - musisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sallinger Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 moja porada jest - jezeli nie musisz tego robic to nie rob tego, teraz pytanie - musisz? Nie muszę! I to mi wystarczy :) Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...