Skocz do zawartości
shrek999

Quadro Nvs 120m 512mega Turbo Czy Gf7400

Rekomendowane odpowiedzi

witam pytanko musze zmienic nieco swoj wybur lapka ze wzgledu na zbyt dlugi okres oczekiwania na grafe ;/ i pytanie jak w tytule quadro czy 7400 ?? laptop z zadka do grania potem na cada czasem grafika 2d i nie wiem co jeszcze... warto zjesc z c2d na cd dla quadro czy zostac na c2d z 7400 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Quadro ktore podales to mniej wiecej to samo co ten GF7400 tylko z przeznaczeniem dla biznesu i zastosowan profesjonalnych takich wlasnie jak CAD. I teraz pytanie : czy wolisz lepsza wydajnosc w grach czy bardziej stawiasz na CADa. Co do prockow i grafiki to nie bardzo wiem co ma piernik do wiatraka : jesli zalezy Ci na 64bitach to raczej wyboru nie masz, jesli przez nastepne 2 lata bedziesz jeszcze jechal na 32bitowych aplikacjach to CD. Tyle z mojej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

150 PLN roznicy w momencie gdy potrzebujesz 64bitowego procka to zadna roznica IMO. Nie zmienia to faktu, ze sam musisz sobie odpowiedziec na pytanie co jest priorytetem. Ja na Twoim miejscu bralbym C2D i GF7400 bo nie potrzebuje CADowskich kart i juz.

Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn niewiadomo jakiej karty cadowej to nei pottrzebuje raczej, ( jak ma sie ten gf do x1400 ?? ) z drugiej strony duzo fajniejszy ten lapek z quadro mowa o dell latitude d820 zamiast dell inspirion 6400/e1505

Edytowane przez shrek999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi