shrek999 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 witam pytanko musze zmienic nieco swoj wybur lapka ze wzgledu na zbyt dlugi okres oczekiwania na grafe ;/ i pytanie jak w tytule quadro czy 7400 ?? laptop z zadka do grania potem na cada czasem grafika 2d i nie wiem co jeszcze... warto zjesc z c2d na cd dla quadro czy zostac na c2d z 7400 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 To Quadro ktore podales to mniej wiecej to samo co ten GF7400 tylko z przeznaczeniem dla biznesu i zastosowan profesjonalnych takich wlasnie jak CAD. I teraz pytanie : czy wolisz lepsza wydajnosc w grach czy bardziej stawiasz na CADa. Co do prockow i grafiki to nie bardzo wiem co ma piernik do wiatraka : jesli zalezy Ci na 64bitach to raczej wyboru nie masz, jesli przez nastepne 2 lata bedziesz jeszcze jechal na 32bitowych aplikacjach to CD. Tyle z mojej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 . Co do prockow i grafiki to nie bardzo wiem co ma piernik do wiatraka : piernik ma do wiatraka tyme ze quadro + cd to bedzie mam nadzieje w granicach 4500, quadro + c2d to 5500 a c2d z 7400 to 4350... juz wiesz co ma piernik do wiatraka?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) 150 PLN roznicy w momencie gdy potrzebujesz 64bitowego procka to zadna roznica IMO. Nie zmienia to faktu, ze sam musisz sobie odpowiedziec na pytanie co jest priorytetem. Ja na Twoim miejscu bralbym C2D i GF7400 bo nie potrzebuje CADowskich kart i juz. Edytowane 3 Października 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) tzn niewiadomo jakiej karty cadowej to nei pottrzebuje raczej, ( jak ma sie ten gf do x1400 ?? ) z drugiej strony duzo fajniejszy ten lapek z quadro mowa o dell latitude d820 zamiast dell inspirion 6400/e1505 Edytowane 3 Października 2006 przez shrek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 X1400 i GF7400 to ta sama polka, karta od Ati moze byc troche szybsza bo zdaje sie ze jest na 128bitowej szynie. Ale generalnie osiagi zblizone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) dobra czyli to co w podpisie ale z gf'em a ten jak jest z poborem mocy?? znacyz sie praca na bateriach medzy nv a atim ?? Edytowane 3 Października 2006 przez shrek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Tutaj nie bedzie roznic zadnych. Tyle samo beda na bateriach dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...