Patrol Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Poszukuje jakiegos programiku umozliwiajacego kopiowanie pliku jednoczesnie do kilku wybranych katalogow i przy okazji zawartych w nich podkatalogow. Czy zna ktos sposob na usprawnienie takiego procesu? dot. sys: WinXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 ja znam... plik.bat jako że dawno nie pisałem batów to nie chcę się męczyć teraz, ale ktoś może machnie Ci to szybko.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 ale nie napisałeś czy ma się to odbywać automatycznie co jakiś czas czy tylko kiedy Ty chcesz, plik bat to dobry pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) ja znam... plik.bat jako że dawno nie pisałem batów to nie chcę się męczyć teraz, ale ktoś może machnie Ci to szybko.. dzieki za odp., pokombinowalem okrezna droga ale jakos poszlo. edit: ale nie napisałeś czy ma się to odbywać automatycznie co jakiś czas czy tylko kiedy Ty chcesz, plik bat to dobry pomysłtylko kiedy chce - aktualnie wykorzystalem tylko zwykle polecenie copy z wygenerowana lista wszystkich katalogow. narazie musi to wystarczyc... Edytowane 6 Października 2006 przez Patrol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...