thelazyone Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Mam Sagema MyX5-2 w którym padło gniazdo do ładowania tzn. złamał sie jeden "drucik" odpowiedzialny za ładowanie. I tu mam pytania: 1- czy można jakoś naładować baterie bez telefonu ? 2- co sie stanie jak podłącze przewody ładowarki bezpośrednio do baterii ? naładuje się, odejdzie w zaświaty czy nic ? 3- ile może kosztować naprawa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Chociaż nie mam telefonu Sagem, mam pomysł... Osobićie posiadam Nokię 6230i, mój kolega miał problem ze swoją ładowarką, więc kupił swojego typu "stojak-ładowarkę". Poprostu wkładało się telefon do stojaka, który podłączony pod prąd ładował baterię. Mam nadzieję, że pomogłem :P... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelazyone Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Niestety nie, to by mi nic nie dało bo padło gniazdo w telefonie, ładowarka jest dobra, możliwe że są takie "stojako-ładowarki" ale dla baterii, tyle że zamiast kupować takie coś to już bym fona naprawił, póki co szukam metody na naładowanie baterii poza telefone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) Aha, czyli nie tędy droga co myślałem. Myślę, że taka naprawa jest w granicach 100zł (tak samo jak z ekranikami, głonikami itp w telefonach). Przejście do kilku pierwszych lepszych komisów powinno rozwiązać wątlipwośći :). Edit: Zapomniałem dopisać. Możliwe, że są same takie stojaki dla baterii wyłącznie. Dla Nokii takie cudeńka są, nie wiem czy tak samo jest z Sagem'ami. Edytowane 7 Października 2006 przez Violet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Naprawa gniazda to w zaleznosci od miejsca koszt okolo 20-50zl. Nie jest to jakos specjalnie skomplikowane, a Sagemy wprost slyna z siadajacych po czasie gniazd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelazyone Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 narazie znalazłem za 40zł. dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...