Gość mariush190 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Witam!! Mam problem. Kupiłem sobie matryce od starego laptopa. Podłaczyłem ją przez złącze VESA na karcie S3 (PCI). Wszystko działa elegancko, ale jak ładuje system (XPSP2) to przy uruchamianiu ATI TRAY TOOLS wywala mi komunikat ze nie wykryto catalystów. Mam wersje 6,9. Jak wyjme karte S3 to wszystko jest OK. Co mam zrobic zeby normlanie działały catalysty i ATI Tray TOOLS? I jeszcze jedno pytanie: Matryca od notebooka jest jako drugi monitor. Czy ta sie na niej jakos obrucic obraz?? Jest poziomo, a ja bym chciał PIONOWO. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Moze w biosie masz jako pierwsze PCI. A nie lepiej podlaczyc oba monitory pod ATI ? Ten drugio przez prazejsciowke DVI ? EDIT: Sorki nie doczytalem ze podlaczasz przez zlacze VESA Edytowane 15 Października 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...