Skocz do zawartości
yuri

DoomIII NVidia vs ATI

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

...z ostatnich ktore przypadly mi do gustu i gralem z wypiekami na twarzy byla gra ONI  8) (staroc - gra sprzed roku ale i tak fajna)

Chocby nie wiem jak fajna mialaby byc gra ale jak widze mange to mnie trzepie.
widac ze w to nie grales - manga to tam jest ale tylko w przerywnikach, a w trakcie gry sama akcja na najwyzszym poziomie

mi ta gra przypadla do gustu z tego powodu ze jest zywcem "zerznieta" z konsoli (zupelnie inny klimat) - wreszcie jakas odmiana po PC'towej szmirze jakiej coraz wiecej :wink:

BTW ostatnio (na razie wizualnie) zaczyna mi sie podobac (mimo ze nie lubie filmow z tej serii) - Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast - gra ktos w to, warto sie meczyc ???

Pomylke zaliczyles. Gralem w ta gre i to sporo czasu ale sie meczylem tylko ze wzgledu na wspomniana juz mange. Sama gra jest nawet nawet ale ta manga to ja nie moge :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Pomylke zaliczyles. Gralem w ta gre i to sporo czasu ale sie meczylem tylko ze wzgledu na wspomniana juz mange. Sama gra jest nawet nawet ale ta manga to ja nie moge :P

no to w czasie przerywnikow (zeby sie nie meczyc) mozna robic siusiu lub cos grubszego :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

no to w czasie przerywnikow (zeby sie nie meczyc) mozna robic siusiu lub cos grubszego :lol:
Nie chodzi o przerywniki !!!

Nie widac, ze cala gra jest w mandze ???

Sama glowna postac w grze to japonska [gluteus maximus] z wielkimi oczami.

To samo tyczy sie Shogo - powiesz ze tam tez tylko w przerywnikach jest manga ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Nie chodzi o przerywniki !!!

Nie widac, ze cala gra jest w mandze ???

Sama glowna postac w grze to japonska [gluteus maximus] z wielkimi oczami.

nie wiem gdzie Ty widzisz oczy podczas gry - skoro Konoko caly czas odwrocona jest plecami - tylko w przerywnikach widac dokladnie jej twarz - gdyby nie te przerywniki to mozna by pomyslec ze to TomRaider czy cos !!!

PS

przypomniala mi sie gierka w ktora gralem namietnie rok temu (zamiast uczyc sie do egzaminow) - Tony Hawk's Pro Skater 2 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...