Kaeres Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Cytat Cytat Cytat ...z ostatnich ktore przypadly mi do gustu i gralem z wypiekami na twarzy byla gra ONI 8) (staroc - gra sprzed roku ale i tak fajna)Chocby nie wiem jak fajna mialaby byc gra ale jak widze mange to mnie trzepie.widac ze w to nie grales - manga to tam jest ale tylko w przerywnikach, a w trakcie gry sama akcja na najwyzszym poziomie mi ta gra przypadla do gustu z tego powodu ze jest zywcem "zerznieta" z konsoli (zupelnie inny klimat) - wreszcie jakas odmiana po PC'towej szmirze jakiej coraz wiecej :wink: BTW ostatnio (na razie wizualnie) zaczyna mi sie podobac (mimo ze nie lubie filmow z tej serii) - Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast - gra ktos w to, warto sie meczyc ??? Pomylke zaliczyles. Gralem w ta gre i to sporo czasu ale sie meczylem tylko ze wzgledu na wspomniana juz mange. Sama gra jest nawet nawet ale ta manga to ja nie moge :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Cytat Pomylke zaliczyles. Gralem w ta gre i to sporo czasu ale sie meczylem tylko ze wzgledu na wspomniana juz mange. Sama gra jest nawet nawet ale ta manga to ja nie moge :Pno to w czasie przerywnikow (zeby sie nie meczyc) mozna robic siusiu lub cos grubszego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Cytat Cytat Pomylke zaliczyles. Gralem w ta gre i to sporo czasu ale sie meczylem tylko ze wzgledu na wspomniana juz mange. Sama gra jest nawet nawet ale ta manga to ja nie moge :Pno to w czasie przerywnikow (zeby sie nie meczyc) mozna robic siusiu lub cos grubszego :lol:Nie chodzi o przerywniki !!! Nie widac, ze cala gra jest w mandze ??? Sama glowna postac w grze to japonska [gluteus maximus] z wielkimi oczami. To samo tyczy sie Shogo - powiesz ze tam tez tylko w przerywnikach jest manga ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Cytat Nie chodzi o przerywniki !!! Nie widac, ze cala gra jest w mandze ??? Sama glowna postac w grze to japonska [gluteus maximus] z wielkimi oczami. nie wiem gdzie Ty widzisz oczy podczas gry - skoro Konoko caly czas odwrocona jest plecami - tylko w przerywnikach widac dokladnie jej twarz - gdyby nie te przerywniki to mozna by pomyslec ze to TomRaider czy cos !!! PS przypomniala mi sie gierka w ktora gralem namietnie rok temu (zamiast uczyc sie do egzaminow) - Tony Hawk's Pro Skater 2 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...