shrek999 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 witam mam motorolke e398 i próbuje rozkminic od czego zalerzy predkosc przesyłu plikow.. znajomy na nokii 6230 osiaga ludzkie predkosci 40-50 Kb natomiast ja nie moge uzyskac wiecej niz jakies 7 pewnie o orginalnym sofcie mozna zapomniec zuntegrowany z winda tez jest kiepski a widcomma nie udaje mi sie zainstalowacc... a soft w komorce jest zmieniony na jakis od E1 i szukam .. plz nie odsyłajcie mnei na matraxa bo pisalem i nikt nie odp a odp na moje pytanie nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 nie jesteś sam, taki kransfer przez bt na tej motce to chyba standard, na e398 mojego kuzyna było to samo, rozwiazaniem bedzie chyba czytnik kart i zgrywanie bezpośrednie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...