mattis Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Siemka używam programu Bitlord i mam łącze 256kbs a mi się sciąga niecałe 5kbs ale nieraz nawet 0kbs można jakoś zrbić zeby to szybciej leciało.Poprzednio miałem BitCometa. Proszę o rady Dzięki i Pozrdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Olej to i zainstaluj µTorrent'a... Problem tkwi zapewne w maksymalnej ilości jednoczesnych połączeń... W µTorrent'cie idź do Options -> Preferences -> Advanced i zmień wartość net.max_halfopen na 80. Mi pomogło na niskie transfery... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Ja tam uzywam shareazy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 ALe mi głównie chodzi czy nie da się jakoś zrobić żeby ściągało się szybciej no cyba że macie jakiś super program do ściagania to podawajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 To jest kwestia torrentow , ile ludzi w tym czasie sciaga ten plik i ile maxymalnie Kb/s moga wysylac ludzie od ktorych ty zaciagasz , najlepiej jest jak jest wiecej uploaderow niz downloaderow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Podpisuję się pod uTorrentem. Miałem Azureusa później BitLorda a teraz tego ostatniego i faktycznie szybciej śmiga. Do tego podoba mi się layout i idea programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zmień tego BitLorda chociaż na BitCometa ! On mi przez cały czas ściągał trojany na kompa ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Zmień tego BitLorda chociaż na BitCometa ! On mi przez cały czas ściągał trojany na kompa .....Tak.. sam sciagal.... najgorszym wirusem komputerowym jest czlowiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...