Prestig Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Posiadam na plycie zintegrowana dzwiekowke 8 kanalowa realteka, ale posiadam rowniez sound blastera 5.1, ktore rozwiazanie bedzie lepsze ?? a glosniki posiadam w 5.1. A da sie podlaczyc do 5.1 jeszcze 2 satelity zeby dzialalo na 7.1 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Posiadam na plycie zintegrowana dzwiekowke 8 kanalowa realteka, ale posiadam rowniez sound blastera 5.1, ktore rozwiazanie bedzie lepsze ?? a glosniki posiadam w 5.1. A da sie podlaczyc do 5.1 jeszcze 2 satelity zeby dzialalo na 7.1 ?? Zrobić można wszystko jak masz rozgałęźniki itd. :) ja dzięki temu mam 7.3 :D Ale ostrzegam że to co steruje głośnikami może nie przeżyć większej ilości niż zakładano ( w moim przypadku zastosowałem wieże HiFi z 4 głośnikami to się nie martwie o zasilanie ). Druga sprawa to jak byś tego nie podłaczył to kanał przedni zawsze będzie tym kanałem a lewy kanał zawsze będzie lewy i tak z każdym, mam nadzieje że rozumiesz OCB. Jak masz jeszcze jakies pytania to PW bo ja tu zazwyczaj nie zaqglądam. Aha, te przełączniki kupisz w kazdym większym markecie pokroju Carrefour, Saturn itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...