Borys-Tech Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) No więc tak znalazłem te kości na allegro, sprawdziłem oznaczenia na forum i wszystko wskazuje że są to Samsungi TCCD ale dla pewności pytam :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=204437 http://allegro.pl/item133559043_kingston_h...ultralaten.html Edytowane 10 Października 2006 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 tyle ze bardzo slabe...najgorsze tccd to wlasnie hyperxy - koncza sie w 90% sporo ponizej 270 mhz .. srednio jakies 250-260mhz 2.5-3-3-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Aha, czyli lepiej dorzucić trochę kasy i poszukać Adaty Vitesty DDR566/600?? Zastanawialem się też nad Crucialami ale nikt nie chce ich sprzedać :( Mozę wy macie jakiś pomysł na 2x512Mb do mojego podpisu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Chcesz TCCD na nf2 kręcić? To niezbyt dobry pomysł... Zresztą chyba nie masz zamiaru puszczać ich asynchronicznie na twojej platformie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 zainwestuj w dobre bh5 lepiej..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 BH5 prądożerne są. Weźmiesz TCCD to będziesz miał na przyszłość, chyba że będziesz się przesiadał na DDR2. Na nf2, bez modów, nie wróżę ci więcej jak 250 FSB :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 tak to tccd, dziwne bo nieźle skalują się z napięciem, u mnie na nf7 latały 2-2-2-5-1 chyba 229mhz na max vmem to chyba real 3,0 czy najgorsze ? na pewno nie najlepsze ;) ale np. majkel84 z naszego forum dojechał na nich o ile pamiętam do 280mhz, czy źle ? no wrki na tym nie padną ale źle imo nie jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 tak to tccd, dziwne bo nieźle skalują się z napięciem, u mnie na nf7 latały 2-2-2-5-1 chyba 229mhz na max vmem to chyba real 3,0Strasznie dziwny ewenement :blink: Imo wygląda jakby te jego TCCD to BH-5 byly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 te KHX lataja na jakies 27x przy cl2,5 i 1T wyzej to juz tylko 2T ja kiedys na testach 320 wlanalem na cl2,5-4-4-11-2T (chyba - nie pamietam juz) i 3V generalnie pamieci do tych 260-270MHz... wyzej to juz na wydajnosci sie traci poprzez 2T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 moja stare tccd geila robiły 220 2-2-2-51t na 2,9/3v i 320 2,5-3-4-6-1t więc tccd tez potrafią dwójkować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Że potrafią dwójkować to wiedziałem, ale myślałem że 215-220 max, że aż tak wysoko to pierwszy raz się spotykam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 dobre partie tccd np z gskili itp lataly nawet po 240 na samych 2 . a i nie pamietam czy jakies cruciale przypadkiem po 245 -250 nie robily -ale tu nie jestem pewien bo dawno o tym czytalem i oczywiscie byly to selekcjonowane sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Cruciale tak, tzn 2,5-2-2 latały nawet do 260MHz ale one nie na TCCD tylko na Micron 5B-G. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) mowie z tccd :) tylko nie pamietam czy to gsikle czy crucial na tccd najlepsze sztuki tak lataly Edytowane 11 Października 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Crucial nie miał memków na TCCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) czyli g.skill to byl albo jeszcze cos innego team extreem albo inne cudo. z rok temu albo i lepiej o tym czytalem -jak tccd byly na "topie" Edytowane 18 Października 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Team eXtreme chyba nie miał memek na TCCD. Najlepsze to Geil One/ A-DATA/ Gskill i OCZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 czyli musialy byc gskill -bo na pewno to nie bylo nic z pozostalych..postarm sie kiedys poszukac tego topica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...