turkuć Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 czy jest mozliwosc zamontaowania takich dodatkowych zlaczy na tej plycie szczegolnie zalezy mi na dodatkowym line in, mam naglosnienie 4.1 - zajete Front Speaker Output i Line In, a potrzebuje jednego dodatkowego Line In dla karty TV ) moze ktos wie jak mozna zkonfigurowac te zworki AUD2 ( Page 3-10 w instrukcji ) tak aby wszystko mi gralom bo z tej ksiazeczki raczej malo wynika karta TV nowka, a zastepowanie SoundStorma to glupota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rammstein Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Turkuć- mam ten sam problem:( Choć mniej więcej wpadłem na to jak to rozwiązać, ale nie jestem pewien. Ten AUD2 to jest panel przedni do kontrolera audio i jesli zworki sa wyciagniete to mozemy korzystac z panela przedniego. Tylko sam nie mam takiego panela i tez musze ten problem rozwiązać jakoś bo zaniedługo dostanę zestawik 5.1 z Creative a chciałbym również korzystać z dzwięku na tunerze. Mam nadzieje że jakiś użytkownik już wpadł na pomysł i zaraz nam go wyjaśni:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Cze Koledzy Nie wiem czy to konkretnie o to wam chodzi ale maiłem kiedyś podobny problem ale z inna płytą. W instrukcji masz rozpiske do czego służy kjonkretny pin i mozesz sam wykonac taki panel trzeba w elektronicznym sklepie kupic troche zelastwa i do roboty i panel bedzie gotowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...