Skocz do zawartości
turkuć

dodatkowe wyjscia\wejscia SoundStorm na Epox 8RDA+ ???

Rekomendowane odpowiedzi

czy jest mozliwosc zamontaowania takich dodatkowych zlaczy na tej plycie

szczegolnie zalezy mi na dodatkowym line in, mam naglosnienie 4.1 - zajete Front Speaker Output i Line In, a potrzebuje jednego dodatkowego Line In dla karty TV )

moze ktos wie jak mozna zkonfigurowac te zworki AUD2 ( Page 3-10 w instrukcji ) tak aby wszystko mi gralom bo z tej ksiazeczki raczej malo wynika

karta TV nowka, a zastepowanie SoundStorma to glupota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Turkuć- mam ten sam problem:(

Choć mniej więcej wpadłem na to jak to rozwiązać, ale nie jestem pewien. Ten AUD2 to jest panel przedni do kontrolera audio i jesli zworki sa wyciagniete to mozemy korzystac z panela przedniego. Tylko sam nie mam takiego panela i tez musze ten problem rozwiązać jakoś bo zaniedługo dostanę zestawik 5.1 z Creative a chciałbym również korzystać z dzwięku na tunerze. Mam nadzieje że jakiś użytkownik już wpadł na pomysł i zaraz nam go wyjaśni:)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze Koledzy

Nie wiem czy to konkretnie o to wam chodzi ale maiłem kiedyś podobny problem ale z inna płytą.

W instrukcji masz rozpiske do czego służy kjonkretny pin i mozesz sam wykonac taki panel trzeba w elektronicznym sklepie kupic troche zelastwa i do roboty i panel bedzie gotowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...