TeQuila SunRise Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Uhh, nie lubie zaczynac od tego posta ale - mam problem. Wczesniej podlaczalem laptopa do telewizora kablem S-video <-> EUROzłacze i wszystko smigało. Teraz musze podlaczac sie do innego telewizora i z tej okazji kupiłem kabel S-video <-> chinch. Obraz jest niestety czarnobiały. Podlaczylem sie tym samym kablem chinch do tamtego telewizora i tez nie ma kolorow. Teraz najlepsze, wzialem kabel S-video <-> EUROzłacze (dziala na pierwszym TV) i podlaczylem do tego drugiego telewizora i tez jest czarno-biało..wtf.. Niestety grafika do desktopa dopiero wyruszyla w dluga droge do mnie, wiec nie mam jak sprawdzic na innym kompie czy to czasem nie wina TV. Ma ktos jakis pomysl ? Zmienialem pare podstawowch ustawien w grafie i w TV, bez efektu. Czy ten stary uklad Intelowski 855GM sprawia az takie problemy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Powiem Ci tylko, ze jak kiedys podlaczalem laptopa przez S-Video-Euro to na jednym zlaczu Euro w TV wszystko pieknie smigalo, a jak podlaczalem do drugiego zlacza w tym samym TV to byla kaszanka. Takze roznie to moze byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Uhh, nie lubie zaczynac od tego posta ale - mam problem. Wczesniej podlaczalem laptopa do telewizora kablem S-video <-> EUROzłacze i wszystko smigało. Teraz musze podlaczac sie do innego telewizora i z tej okazji kupiłem kabel S-video <-> chinch. Obraz jest niestety czarnobiały. Podlaczylem sie tym samym kablem chinch do tamtego telewizora i tez nie ma kolorow. Teraz najlepsze, wzialem kabel S-video <-> EUROzłacze (dziala na pierwszym TV) i podlaczylem do tego drugiego telewizora i tez jest czarno-biało..wtf.. Niestety grafika do desktopa dopiero wyruszyla w dluga droge do mnie, wiec nie mam jak sprawdzic na innym kompie czy to czasem nie wina TV. Ma ktos jakis pomysl ? Zmienialem pare podstawowch ustawien w grafie i w TV, bez efektu. Czy ten stary uklad Intelowski 855GM sprawia az takie problemy ? U mnie to samo było : :blink: <_< Pogrzebalem w opcjach grafiki, pomogło:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baartt Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Uhh, nie lubie zaczynac od tego posta ale - mam problem. Wczesniej podlaczalem laptopa do telewizora kablem S-video <-> EUROzłacze i wszystko smigało. Teraz musze podlaczac sie do innego telewizora i z tej okazji kupiłem kabel S-video <-> chinch. Obraz jest niestety czarnobiały. Podlaczylem sie tym samym kablem chinch do tamtego telewizora i tez nie ma kolorow. Teraz najlepsze, wzialem kabel S-video <-> EUROzłacze (dziala na pierwszym TV) i podlaczylem do tego drugiego telewizora i tez jest czarno-biało..wtf.. Niestety grafika do desktopa dopiero wyruszyla w dluga droge do mnie, wiec nie mam jak sprawdzic na innym kompie czy to czasem nie wina TV. Ma ktos jakis pomysl ? Zmienialem pare podstawowch ustawien w grafie i w TV, bez efektu. Czy ten stary uklad Intelowski 855GM sprawia az takie problemy ? Sprobuj zmienic PAL na np PAL B lub PAL G, u mie pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...