yeyoo Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) witam, niedawno zaczal sie rok akademicki jak kazdy wie :] podczas dojazdu do szkoly i na niektorych wykladach sa straszne nudy wiec postanowilem sobie kupic mp3'ke. napewno nie wezme nic na "podzespolach" szajsunga w gre wchodzi creative albo iriver (max 256mb, na wieksza nie mam kasy) czy mozecie doradzic, jakies konkretne modele ? najlepiej z allegro :].. pozdrawiam kfachu edit: mam na oku takie cus > klick Edytowane 11 Października 2006 przez kfachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) witam, niedawno zaczal sie rok akademicki jak kazdy wie :] podczas dojazdu do szkoly i na niektorych wykladach sa straszne nudy wiec postanowilem sobie kupic mp3'ke. napewno nie wezme nic na "podzespolach" szajsunga w gre wchodzi creative albo iriver (max 256mb, na wieksza nie mam kasy) czy mozecie doradzic, jakies konkretne modele ? najlepiej z allegro :].. pozdrawiam kfachu edit: mam na oku takie cus > klick Na twoim miejscu miałbym na oku takie o cuś : klick Edytowane 11 Października 2006 przez slasher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 jezeli chcesz coś o takiej cenie jak ten muvo to chyba nie masz jakiejs sensownej alternatywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109265 Tu masz przyklejny topik od odtwarzaczach mp3. Swoja droga wolal bym troche doskaldac i kupic SanDiska, albo jeszcze wiecej forsy i brac jakiegos iRiviera/iAudio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...