Major Zadek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Wszyscy śmieją się z głośności FXa. A co jeśli R350 będzie wyglądał tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 czlowiek uczy sie na bledach :wink: moze ci z ATI zobaczyli jak FX glosno chodzi i postaraja sie zeby radek chodzil ciszej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Heh, przecież to jest ciąg dalszy sagi "Beka z GeForce FX" ;) W sieci pełno zdjęć w stylu "Odkurzacz FX". A to zapewne zrobił ktoś kto nie może przeżyć, że ATI jest lepsze... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Krootkimasz wg mnie NAJLEPIEJ zooptymalizowany sprzęcior. Marzenie.POzdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cytat A to zapewne zrobił ktoś kto nie może przeżyć, że ATI jest lepsze... :lol: :lol: :lol:Dokładnie!! Zresztą widać że to jest fotomontaż :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 biedna nvidia :lol: :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Dokładnie!! Zresztą widać że to jest fotomontaż :mrgreen: no , no... nie fotomontaż , tylko komputerowa fotografia artystyczna zakompleksionego usera :wink: :lol: :mrgreen: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cytat Krootkimasz wg mnie NAJLEPIEJ zooptymalizowany sprzęcior. Marzenie.POzdrawiamJa bym dysk zmienil... bo Barracuda IV jest strasznie wolna ! Moze i 3 lata temu jak wyszla byla dosc szybka jednak teraz... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cytat Cytat Krootkimasz wg mnie NAJLEPIEJ zooptymalizowany sprzęcior. Marzenie.POzdrawiamJa bym dysk zmienil... bo Barracuda IV jest strasznie wolna ! Moze i 3 lata temu jak wyszla byla dosc szybka jednak teraz... :lol: Przyznaję rację - Barracuda nie jest demonem prędkości. Ale kupowałem na szybkiego i z przyzwyczajenia :oops: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cytat Ja bym dysk zmienil... bo Barracuda IV jest strasznie wolna ! Moze i 3 lata temu jak wyszla byla dosc szybka jednak teraz... :lol: Mnie sie podoba ten R350 :>>> Przynajmniej bede mogl za pomoca kompa suszyc wlosy :-) Wofek - jaki dysk bys polecil jako bardzo szybki wydajny do obrobki video ? (60,80gb) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...