bialyikar Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Rozglądam się po tym forum przez cały dzień i jakoś nie mogę się zdecydować. Zastanawiam się między innymi nad: "Chieftec GPS-450AA-101A, 450W" oraz "Ultra X-Connect X-ULT400P TI Rev.2, 400W". Nie ukrywam, że bardzo interesuje mnie ten drugi zasilacz, ze względu na odłączane przewody, dzięki czemu miał bym większy porządek, oraz lepsze chłodzenie w obudowie. Ważne, aby zasilacz był cichy!!! A może obecny "Chieftec 360W ATX-1136H" mi wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 a moze seasonic 380w? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyikar Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Na razie czytam o seasonic 380w, ale chciałem się jeszcze dowiedzieć czegoś o "Ultra X-Connect". czytałem już jego recenzje i musze powiedzieć, że napięcia trymie b. dobrze, ale jedną sprawę chciałem postawić jasno :). Czy te 400W starczy do takiego konfiga: @venice 3200 @gf 7900gs ata 30gb sata 200gb Sound Blaster Audigy nagrywarka dvd karta tv 1gb ramu I czy zostanie mu zapas mocy na ewentualną rozbudowę o procka 2 rdzeniowego, drugiego 7900 i ewentualnie jakiś dodatkowy ram?? Tak dla świętego spokoju :) Edytowane 12 Października 2006 przez kari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 to cos ma mało Amperow na 12V. ja bym sobie darował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 jak chcesz cisze to topek p3 450w-do tego będzie na pare altek bo ma zapas na 12v-niestety już kosztuje lekko ponad 300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Gdzie mozna tego Ultra-x kupić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...