pawelekmal Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 w ofercie ck znaku pojawily sie karty 1900xt w bardzo przystepnych cenach. tylko mam pytanie. o ile wiem to bulk oznacza brak pudelka a box oznacza ze pudelko jest. tylko co oznacza lite box?? i czy te karty sa tansze bo sa "vivo"?? co oznacza vivo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) BULK=OEM= karta w woreczku + sterwoniki nic więcej! box= karta w pudełku ze wszystkim czyli: sterowniki i inne żeczy jakie dołączył producent czyli np gry, player dvd i inne programy. lite box= tańsza wersja karty w pudełku zawartość to: sama karta + stery w pudełku bez dodatków w stylu gry lub programy. VIVO=video in video out= karta zarówno z wyjściem jak i wejściem telewizyjnym. mam nadzieję że pomogłem! PS. żeczy bulk i box mogą (choć nie muszą) różnić się długością gwarancji! Edytowane 12 Października 2006 przez ZwieRZakwawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 pawel wiecej samodzielnosci, google nie gryzie zwierzak "RZeczy"!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...