860lacov Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Jak w temacie. Sąsiad poprosił żeby mu pomóc zainstalować windowsa. Po instalacji nadszedł czas na starowniki. Grafika Restart I było ok. Instalacja chipsetu restart i błąd vpu recover Kolejny restart i znów błąd. Zainstalowałem więc inne stery do grafy (omega) Po włączeniu kompa ładuje się windows, mija 5s od momentu pokazania się pulpitu i komp się restartuje. Próbowałem z dwiema wersjami do chipsetu jak i do grafiki Wybaczcie, że napisałem w ten sposób, ale tak chyba widać najlepiej problem. Wiecie może co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Config kompa jesli laska. Poza tym najpierw powinno sie instalowac stery od chipsetu, a dopiero od grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Spytam jutro. Grafika to radeon 9200, a jakie mobo to nie wiem, ale sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Poza tym ATI zakonczylo support w sterownikach dla R9200 od wersjii 6.6. Wiec musisz szukac jakis starszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...