Gość Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Witam! Jak juz pisalem kilka razy mam GeForca od nie dawna, wczesniej zawsze Voodoo i mam takie pytanko. Przedluzylem sobie kabelek i chce kompa podlaczyc do TV. Ta karta umozliwia wyswietlanie obrazu na dwoch ekranach? I teraz tak. Jak chce ogladac filmy to zeby nie spieprzyc tv to pewnie musze zmniejszyc rozdzielczosc z 1024x... na mniejsza i odswierzanie na nizsze,prawda? Czy moze mozna to jakos inaczej gdzies ustawic? Pomozcie jezeli mozecie. Moze cos takiego bylo,ale teraz naprawde nie mam za duzo czasu,bo sesje mam. Dlatego nie wkurzajcie sie jak sie powtorzylem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Dajesz nVIEV > klonowanie i sterownik sam sie zatroszczy o zmiane odswiezaania i rozdzielczosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Dokladnie tak jest. Nview wszystko sam zrobi. Nie pekaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Trzymamy chciuki, koledzy mają rację :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ja uzywam TVTool 6.8 i jest git, masz wszystkie parametry jakie chcesz. TV najlepiej chodzi na 800x600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ja tez mam TVTool 6.8.3 . Moge ci przeslac na maila z crackiem. Programik jest naprawde dobry. Denerwuje mnie tylko to, ze jak wezmiesz na Fullscreen to za duzo ucina bokow i wogole. Mozna to jakos zmniejszyc? PS: Jakma, czy masz swojego avatarka w wiekszym formacie? Chem sie troche potubic :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Metoda prob i bledow mozna ustawic te boki. ps. niestety nie lubie sie pokazywac w neglizu na wiekszych formatach :wink: a na serio to jak zmniejszalem oryginal to go nie zachowalem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Kurde nie dziala. Podlaczylem do Tv kabelek,wzialem klonowanie,zastosuj i nic :( Bede jeszcze kabinowal z tym TVTool'em.. Pozdrawiam. Dzieki wszystkim za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a moze masz winde XP?! u mnie tez nie dziala na niektorych driverach a na 98/me normalnie :? troche to dziwne ale tak jest pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Tak, moj sprzecik jest powerejdowany przez Winde XP :) Moze i to przez to. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...