P3le Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Witam! W obecnym roku zawitalem na mieszkanie na ul. Jednosci Narodowej a dokladnie na skrzyzowie drog Jednosci i Słowiaskiej i mam pytanie co do dostepu do internetu w tym rejonie ... Z tego co wiem to dostepne tu sa: generacja (polecila wlascicielka mieszkania) i korbank (ma znajomy mieszkajacy w tym samym "bloku" juz 2 tydz go podlaczaja) jezeli mieliscie stycznosc z tymi sieciami albo znacie lepszy dostep do internetu dostepny w tym rejonie to piszcie zaznaczam iz net bedzie dzielony na 4 komputery i koszt miesieczny nie moze przekroczyc 70zl *(im mniej tym lepiej) prosze o odpowiedz w miare szybko gdyz zalezy mi na czasie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) dialog 2Mbit... dzielimy na 4, śmiga szybciutko i nikt z nas nie płaci więcej niż 50zł na głowę co prawda troche inny rejon miasta, ale mysle ze dialog juz tam dotarł Edytowane 14 Października 2006 przez Mumineq666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 akron tam nie siega przypadkiem? akron.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ja polecam generacje, kolega ma i bardzo sobie chwali ja też mocno zastanawiam się nad przejściem do generacji bo moja aktualna sieć osiedlowa coraz bardziej mnie denerwuje za 61 zł masz 512/512 plus dostęp do huba generacji na którym można znaleźć praktycznie wszytko więc nie potrzebujesz ściągać z netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...