HOWARD Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Witam Forumowiczów PURE PC serdecznie (ale tu wątków!!) Otrzymałem od pewnego doświadczonego Forumowicza informację, że tutaj będę mógł otrzymać pomoc w mojej sprawie.. :) Do rzeczy (będę się streszczał :P ) Kupiłem coś na Allegro. Facet nie dotrzymał umowy, i wystawiłem mu w końcu komentarz negatywny. Niestety, były powody, choć nie lubię szargać komuś opinii, ale mniejsza o to. Dzisiaj o 4:24:19 nad ranem dostałem - chyba od niego, bo treść nawiązywała właśnie do allegro i mojego komentarza z wczoraj wieczora - sms, anonimowy :angry: . Nadawca w nim jest określony jako pięciocyfrowy numer: 7xxxx, dokładnie nie pamiętam, ale jest to do sprawdzenia w każdym momencie. Znam jego nr komórkowy, znam stronę internetową, wiem, że jego mobile jest w sieci Era, ale on NIE wysyłał tego z "normalnej" bramki Ery :mur: , gdyż żadnych reklam prócz treści nie było. Nic. Tylko jego zdanie, dość niemiłe - przyznam.. Da się to odcyfrować w jakiś znany Ci (Wam) sposób tego nadawcę? :-| Pozdrawiam z samego ranka, Marcin [HOWARD] Edytowane 14 Października 2006 przez HOWARD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 i poco sobie tym głowe zawracać, no chyba ze groził ze Ciebie zabije :). W salonie dowolnego operatora powinni wiedzieć dokłądnie jaki rodzaj usługi sms opiera sie o ten numer, obsługa techniczna itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Raczej będzie ciężko. Istnieją bramki (zagraniczne), gdzie jako numer nadawcy możesz wpisać dowolny numer jaki chcesz... Szkoda nerw, daj sobie z tym spokój. I tak wiadomo, że to on. Do sądu chcesz go podać? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 np. http://thesmszone.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...