kossaa Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 2k+ wcale sie nie podkreca... a ten 1700+ bylby z 51 tyg na b0 steppingu ?? Dla mnie najgorsza jest ta niepewnosc ze jak wymienie na cos labszego to zostane przy tym i sie komp nie bedzie podkrecal.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 jak dostaniesz za to kase to jasne, ze sie oplaca :) 1700+ na pewno wykrecisz na 2000+, chyba, ze bedziesz mial potwornego pecha w innym przypadku to spokojnie pleci nawet 2400+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 no pewnie, skoror bys dostal tyle co za 2000+ dales - 450zl, to za 250zl kupisz tego 1700 i wtedy 2stowy w kieszenie i bedziesz miec 2700+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 kossaa to sie decyduj, sprzedawaj i jedziemy na miasto kupowac 1,7+ na B0 ;D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 opłaca się bez wątpienia, jak jeszcze dostaniesz 1700+ JIUHB to będzi zajebiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Moze ktos z trojmiasta chcialby kupic athlona xp 2000+ ??? :D AGOIA moze u Ciebie bedzie sie podkrecal lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 JIUCB wcale nie jest gorszy :D Spokojnie każdego 1700+ TB B0 powinieneś wykręcić na 2300MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Za ile kossaa, moze bym sie skusil :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 no ja tez bym sie skusil :D wez jakas cenke zapodaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Spoko spoko dogadamy sie ;D Chyba polece i go sprzedam w jakims szrocie za 350 ... Good opcja ??? Stowka dla mnie na "rozne takie" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 heeh. chyba to ci sie za bardzo nie uda, 350zl za niego nie wezmiesz, ale spoko, i tak ja nie kupie, bo jak sadze to nie wysylasz... za 379 sa nowki :D Moze z 300zl to max ile wezmiesz, wiec i tak sie oplaca, bo 50dycha dla ciebie, sprzedasz obecny cooler i kupisz volcano 7+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a i jeszcze cos : Czy moj starusienky copper shim xp TT bedzie pasowal do tego t-breda ?? Bo rozne opinie slyszalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ooool, wlasnie zauwazylem ze masz volcano 7+, ale co tam, to masz w takim razie 50zl zysku :D Spoko, z tewgo co ja slyszalem i czytalem to stare CS'y nie beda dzialac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 To zdeczko zwala , bo nie chcialbym zostac bez proca po moim swietnym zalozeniu ... No coz, ale do odwaznych swiat nalezy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cs Xp od termaltake pasuje na T-bred'yCs Xp od termaltake pasuje na T-bred'y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Hipo: Czy jestes pewien ?? Nie chcialbym sobie zwalic proca (zakladanie bez CS albo zewrzec mostki przez CS) bo bez kompa by bylo troche nudnawo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cs Xp od termaltake pasuje na T-bred'yCs Xp od termaltake pasuje na T-bred'y Nie prawda! Ja mam CS od Thermaltake na XP i nie wchodzi (zresztą już gdzieś tu o tym było). Ja u siebie załatwiłem to tak, że spod mam po prostu podklejony taśmą klejącą i jest git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cs Xp od termaltake pasuje na T-bred'yCs Xp od termaltake pasuje na T-bred'y Oczywiście, że NIE PASUJE. "Stary" CS zwiera mostki na T-bredzie co może doprowadzić nawet do spalenia proca. No chyba, że masz/miałeś jakąś podróbkę, która miała duży otwór po środku (na jądro i mostki). Ja mówię o CS ThermalTake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a czy w takim razie mozna sie jakos zabezpieczyc prrzed ukruszeniem jadra ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a czy w takim razie mozna sie jakos zabezpieczyc prrzed ukruszeniem jadra ??? Thermaltake już robi nowe CS'y dla Tbred'ów, ale nie wiem czy już je można w Polsce dostać. Możesz natomiast zrobić tak jak np. ja (i nie tylko ja) - podkleić miejsce, gdzie CS przylega do mostków, taśmą klejącą i wszystko gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a czy w takim razie mozna sie jakos zabezpieczyc prrzed ukruszeniem jadra ??? Thermaltake już robi nowe CS'y dla Tbred'ów, ale nie wiem czy już je można w Polsce dostać. Możesz natomiast zrobić tak jak np. ja (i nie tylko ja) - podkleić miejsce, gdzie CS przylega do mostków, taśmą klejącą i wszystko gra :) no ja mam caly czas podklejone tasma :) chociaz mam XP-k i CS'a tesh na Xp-k :/ bo cos mi jakos nie lezy :) btw. moze i ja wymienie na 1700 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 jasne ze sie opłaca a jak masz mozliwos to nawet trzeba jeszcze na tym zarobisz a z 1700xp (dobra seria) zrobisz spoko 2200xp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja swojego mam na 2400xp i temp max 47 (medium na V7+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 No to mam tego pieknego JIUCB0251 No i jak na razie na max idzie na 10.5*166 - 1750/2100+ :/ 1.8vcore Nie chcial isc skubany na 12.5*166 ;( Na razie koniec relacji, reszta pozniej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 zmien podpis :D sczerze mowiac to cosik cieniutko idzie, ale moze twoj blad :D za ile tego antka wkoncu upchnales?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Na razie tlkyo tyle zdazylem sprobowac... Teraz chodzi na 11*166 mam nadzieje ze to nie jego ostatnie slowo :) Antek stary siedzi sobie na biurku :D Za 300 moge go opylic na szrocie, ale poczekam pare dni moze kogos na 350 sie uda znalezc. Temp wg speedfana to max 40 stopni, raczej dobre odczyty bo radiator jest taki cieplutki leciutko (buehehe jak to brzmi ;) ) Tylko radiator volcano (puszczony na high na czas tetsow) jest z jednej strony ok 1.5mm nizej nie da si e tego jakos skorygowac, chyba zeby jakos sie bawil w odginanie tego klipsa. (?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Co za shit teraz to juz nawet nie chce chodzi na 10,5*166 i 1.8v core ;( Teraz jade na 1700+ bo w sumie jakiekolwiek podkrecenie nic nie daje. Zjezdzalem z vcorem fsb w gore i w dol mnoznik tak sami i takie tam a tutaj nadal zwichechy :/ Zaczynam zalowac zakupu. Jak to jest mozliwe zeby te cudne JIUCB0251 nie chcialo sie podkrecic nawet na 2100+ na volcano 7+ i asusie A7V8X ]:-7 ?!?! bo wg mnie nic innego nie ma na o/c wplyw jak memoki i nny sprzet chodzi na pci 33 (166fsb i dzielnik 1/5 - chyba sie wlaczyl ?! ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Zaraz go chyba serialnie wy***** przez okno :evil: :evil: :evil: Scibi : chyba sie pospieszylem ze zmiana podpisu :x Qfa !! Co tu moze byc nie tak ?? :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja też mam serie JIUCB i u mnie śmiga tak jak w podpisie.A co to CS'ów.Ja kupiłem CS na allegro za 9.95 zł.Urzywałęm go na antku xp 2000+ 0.18 mikrona , a teraz urzywam go na moim antku i jest ok.Więć olać ThermalTake i zapraszam na Allegro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 1700+ na pewno wykrecisz na 2000+, chyba, ze bedziesz mial potwornego pecha Oj cos chyba wykrakales :( :( :( Moze macie jakies propozycje ??? Bo nie chce zostac z tym jak teraz jest ... Moje gg 1408803 jakby co (niewidoczny...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...