Siv Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jakie glosniki wybrac ? :? Samsung 220 W + Subwoofer SMS-5100 czy Creative Inspire 2400 2.1 retail ? A moze Samsung Flat Panel Speaker FS2822BA? Nie chodzi mi o glosnosc tylko o jakosc, a mam tylko 200 zl :( . Pomozcie wybrac!!!!!!! PS: Moze zaproponujecie cos lepszego za ta cene :roll: ? Prosze nie kasowac tego posta, chodzi mi tylko o opinie :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 NIestety na jakosc dźwieku za 200 zł niema co sie nastawiac, mialem tego Samsunga i te 220 W to z kosmosu wziete. Glosnik w subwooferku ma 15w, a satelitki po 7W. Satelki jednodrozne slabo grają wysokie tony, wykonanie subika pozostawia wiele do rzyczenia- przeciekow mnustwo, powoduje to swist powietrza i charakterystyczne nieprzyjemne charczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basasael Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a po co Ci głośniki ??? nielepiej jakieś fajne słuchaweczki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 No właśnie zgadzam się z basasael !!!! za 200 zeta masz full wypas słuchaweczki :) albo masz inne rozwiązanie podłączyć wieże jeżeli ją posiadasz ?! ps: a jakie masz obecnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Sorki panowie, ale sluchawki juz mam i to niezle. Teraz chcem sobie kupic glosniczki. Mam tylko 200zl, ale slyszalem ze te pierwsze Samsungi sa w zasadzie dobre. Pomozcie. Ostatnio wydalem kase na karte graficzna i mam tylko 200 zl. Chodzi mi tylko o to aby za bardzo nie pierdzialy. PS: Teraz mam jakas wiezyczke 16 letnia. Dobrze gra, ale chu...o wyglada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Zapomnialem. Co myslicie o tych plaskich glosniczkach :roll: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 to bierz Creative Inspire 2400 2.1 retail dzwiek dobry i styknie do gier i ogladania filmow ? a jaka masz karte dzwiekowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Creative Sound Blaster Live! Bedzie wszystko chodzilo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 No właśnie zgadzam się z basasael !!!! za 200 zeta masz full wypas słuchaweczki :) albo masz inne rozwiązanie podłączyć wieże jeżeli ją posiadasz ?! ps: a jakie masz obecnie ? full wypas sluchaweczki, to 1000 zeta kosztuja, wiadomo, jakiej firmy ;) a za 200, to polecam te http://www.technics.pl/tech_item.php?id=73 mam troche inne, ale o identycznych parametrach (tez technicsa) i graja ZAJEBI.SCIE!!!!! a za 100 zeta mozesz meic rownie fajne, a tansze 2X!!!! http://www.technics.pl/tech_item.php?id=76 aaa nie iupoj sanheisserow ponizej 500 zeta, bo sa <span style="color:red;">[ciach!]</span>.owe :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Creative Sound Blaster Live! Bedzie wszystko chodzilo ?? zalezy, ktory model...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Kup sobie wzmacniacz i kolumny nawet UNITRY :D Bedziesz mial lepszy dzwiek niz z jakichkolwiek plastikowych glosniczkow komputerowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 nooo, juz kogos odwiedlismy od zakuopu glosnikow, wydal 350 chyba na wzmacniacz i kolumienki w komisie i jest ZADOWOLONY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Do SB Live przydal by sie zestaw 4+1 a za 200 raczej porzadnych nie kupisz. Na wzmaczniaczu z jedna para glosnikow tez efektow 3D nie uzyskasz, jakosc brzmienia owszem jest najlepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Zapomnialem. Co myslicie o tych plaskich glosniczkach :roll: . Nie dorownaja tradycyjnych glosnikom. Bierz 2+1 Creative'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Zapomnialem. Co myslicie o tych plaskich glosniczkach :roll: . Nie dorownaja tradycyjnych glosnikom. Bierz 2+1 Creative'a.Tez tak uwazam, mam takie i jestem bardzo zadowolony. Bylem w Mediamarkt przed zakupem i sprzedawca zapuscil mi kilka zestawow 2+1, Creative'a 2+1 gralo najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 THX ALL 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 sory że wygrzebuje temat, ale a propo głośników to do lepszego sprzętu niż standartowe głośniczki potrzebna jest jeszcze jakas w miare dobra karta muzyczna bo na mojej zintegrowanej z plytą to sie bedą marnować, czy tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ja zdecydowanie polecam ci glosniczki Creativa !! Sam mam Creativy(tylko inne, bo zestaw 5.1 :D ) ale jestem z nich bardzo bardzo zadowolony :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 To zalezy jaka karta muzyczna jest zintegrowana !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ostatnio poleciłem ciotce (w ciemno :D ) głośniczki Creativa 2.1, ale jak je usłuszałem to od razu mi się spodobały, całkiem ciekawie grają i do gier w sumie wystarczą. A ciotce te głośniczki tesh bardzo się spodobały :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 To zalezy jaka karta muzyczna jest zintegrowana !! moja karta to VIA AC'97 (wiem że cienka, dlatego chce zmienić :) ) jak takie głośniczki by działały? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Nie orientuje sie jaka tam jest muzyczna, ale skoro mowisz ze to slaba plytka to raczej cala jest slaba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Z tych co wymieniłeś to tylko Creative. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 za okolo 230zeta creativy 4.1 o wiele lepszy zakup niż 2.1 za okolo 200 1.satelitki 4x6w vs. 2x4.5w 2.subwoofer 17w drewno vs.12w plastik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...