Puchacz1 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Witam nie wiedziałem, gdzie zapytać więc swoje pytanie kieruje tutaj : Jakim programem można skleić fajną przezentacje komputerową ? Najlepiej aby był darmowy i było w nim dużo efektów ( mam nadzieje ze jest taki ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Pakiet OpenOffice, program Impress... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Jak masz forse i brak umiejętności - PowerPoint z pakietu M$ Office Jak masz forse i umiejętności - Macromedia (Adobe) Flash/Director Jak nie masz forsy i masz/nie masz umiejętności - Imnpress z pakietu OpenOffice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Korzystając z tego, że moedawno założyłem temat. Mam Jeszczejedno pytanie: Jak wejść w BIOS karty graficznej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Bardzo na temat :mur: Nie da sie. Mozesz go ew zgrac do pliku i edytowac z poziomu Windows za pomoca RaBiT (ATi) lub Nbitor (Nvidia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 ok... thx za odpowiedź myślałem, że można w niego wejść tak jak naprzykład w zwykły BIOS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Jak masz forse i brak umiejętności - PowerPoint z pakietu M$ Office Jak masz forse i umiejętności - Macromedia (Adobe) Flash/Director Jak nie masz forsy i masz/nie masz umiejętności - Imnpress z pakietu OpenOffice Czy pliki tworzone w Impress są zapisywane/mogą być zapisywane w formacie obsługiwanym przez PowerPointa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Jak najbardziej. Masz tu całą listę: klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...