ojejku Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Aż dziw, że nie ma topicu ;] Info o grze: http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=3990 http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;gra,25,9697;h...pires;core.html Gra jest cudowna :) jest dużooo rpg. Grafika przepiękna, chodzi płynniutko przy wszystkim na maxa 1280x1024 prócz upiększaczy... Zaraz wrzuce filmik z poczatku gry... nie ma tam żadnej akcji dalej jest ZNACZNIE lepiej ;) ale chociaż sobie ktoś może zobaczy jak to wygląda... Wiadomo teraz COH rządzi ;) ale to inny klimat i równie piękna gra. Dodam, że stworzona przez studio GSC Game World czyli Ci od S.T.A.L.K.E.R. więc wiadomo jaka optymalizacja ;] Obiecany filmik LINK POLECAM. Edytowane 16 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Kurde, tak te gre pochwalisles a po tym filmiku nie moge powiedziec ze gra jest ok. Nie podoba mi sie, a lubie takie klimaty. Walka jakas lipna, w ogole nudnawe troche. Grafika moze i ladne, ale imo nic ciekawego gra soba nie reprezenuje, ogladajac ten filmik mialem wrazenie ze gdzies juz to widzialem - czyli rts jakich wiele. Edytowane 16 Października 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 prawde mowiac chwile gralem , jako ze to poczatek to dosc nudnawo , ale patrzac po skrinach i widzac mase wojska mysle ze gra ma cos w sobie... no nic pogram to sie okaze.. jak narazie mysle ze ciekawa alternatywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Grałem w demo i poziom trudności mnie po prostu przeraził. Nieumarli produkują się w zastraszającym tempie, nie dadzą mi nawet własnego miasta zbudować. Mój elf wytłukł ich ponad 3 tysiące, drugie tyle inne stwory, pod które podprowadziłem tych umarlaków, moi sprzymierzeńcy też tego trochę ubili, ale szybko sami padli. A w tej chwili mam na mapie kilkuset wrogów, że aż nie da się przejść momentami - tak ciasno, a kolesie dalej się mnożą. Nie dla mnie takie gry. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zastanawiam się, czy ja coś źle robię, czy faktycznie poziom trudności dla części RPG jest przesadzony... Konkretnie chodzi mi o 3 misję z Cmentarzem - faza strategiczna jest prosta, wystarczy mieć kupę luda i wiedzieć kogo wycinać na początku (dobrze jak jeszcze widać w gąszczu jednostek kogo wycinać). Niestety jak bohater przechodzi do jaskini zaczyna się problem - mana szybko się kończy, bohater zadaje bardzo małe obrażenia, a butelek też jest ograniczona ilość. Potem jest walka z bossem - te stworki co przywołuje są słabe, ale on sam ma 800 życia, a miecz ścina mu po 10 - natomiast każdy jego cios (którego w walce mieczem nie da się uniknąć) zbiera mi 50 życia. I jak tu wygrać mając co najwyżej kilkanaście butelek. No ale dobra, da się - jednak na mniejszym poziomie trudności i biorąc pod uwagę, że to dopiero trzecia misja powinno być łatwiej... Następna mapa i szok - tony jednostek a ja mam kilku pikinierów i bohatera. Jasne czary są mocne, ale many starcza na niezbyt długo, a inna sprawa że czary są mało skuteczne na mocniejsze jednostki (których nie brakuje). No więc o co tu chodzi - grałem już w sporo strategii i rpegów, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem - i to w początkowych misjach!!! Ale co mnie dziwi - te kontrasty - z jednej strony rozwalić bazę przeciwnika to pryszcz, a z drugiej słaby bohater kontra setki jednostek... Sama gra jest ładna - grafika jest przyjemna dla oka. Wymagania sprzętowe wydają się nie być zawyżone, jednak same jednostki są tak małe, że nie powinny wpływać na wydajność... Jednostki prawidłowo układają się w formacje (narazie, bo słyszałem nienajlepsze opinie o dalszych fazach gry) - przez co walka jest łatwiejsza (nie ma sytuacji, że łucznicy włążą we wroga). Tak szczerze mówiąc, to gra byłaby lepsza bez wątku RPG - jako sama strategia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja26 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ej mam problem...W necie znalazłem że są 3 kampanie...Ja przeszedłem 1 a drugiej nie mam...Wiecie co jest grane?POMOCY!!!Zaraz dostanę szału:mur: !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...