00Piotrek00 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 na stronie pl.asus.com jest to dość chaotycznie zrobione, może ktoś z was ma telefon/mail do asusa - chciałbym spróbować dostać płyutę z windą, mam tylko recovery, co nie jest ciekawym rozwiązaniem - 2h się instaluje z masą niepotrzebnego softu i miesza z partycjami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natoli Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 na stronie pl.asus.com jest to dość chaotycznie zrobione, może ktoś z was ma telefon/mail do asusa - chciałbym spróbować dostać płyutę z windą, mam tylko recovery, co nie jest ciekawym rozwiązaniem - 2h się instaluje z masą niepotrzebnego softu i miesza z partycjamiMi udało się zdobyę taki numerek: 022 5718040 A gdy tam zadzwoniłam okazało się to najprawdopodobniej jest tel. do serwisu ASUS Polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
00Piotrek00 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 zadzwoniłem do serwisu tam mi podali numerak, teraz czekam na odpowiedź...ciekawe czy uda się wyciągnąć system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk59 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Mam takiego samego laptopa jak 00Piotrek00. Dzisiaj zadzwoniłem do Asusa na nr podany w poście powyżej i otrzymałem niestety odpowiedź, że nie ma możliwości otrzymania płyty z Windowsem. Ciekaw jestem co udało się załatwić 00Piotrek00 w tej samej sprawie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...